Despre noi
Cine suntem?

Creată din pasiune pentru muzică, APOLLO MUSIC PRODUCTION este o casă de producție audio-video românească, un label independent ce se adresează atât persoanelor fizice, cât și celor juridice și oferă o gamă variată de servicii: producție audio-video, management artistic, consultanță, PR & digital PR, online development, booking, social media marketing, etc.

 

Apollo Music Production este totodată o companie de entertainement multimedia care va furniza publicului cel mai bun divertisment audio și vizual. Misiunea noastră este să descoperim și să promovăm artiștii la potențialul lor cel mai bun și să dezvoltăm piața de divertisment din întreaga lume prin producerea și promovarea de produse muzicale de înaltă calitate.

 

Fie că ești în top sau te afli la începutul carierei, societatea noastră poate asigura toate etapele prin care trece un artist, indiferent că este vorba de o sesiune de înregistrări în studio, de un proiect muzical complex, de  realizarea unui videoclip muzical, de management artistic și/sau de consiliere.


Serviciile noastre se adresează în aceeași măsură și companiilor care doresc să-și promoveze imaginea prin diverse modalitați de marketing audio-vizual! 


Soluțiile Apollo Music Production se adresează atât companiilor din domeniul privat, corporate, cât și celor din sectorul public și cultural. 


Fie că doriți să vă faceți cunoscută afacerea unui public cât mai larg prin publicitate radio-tv sau online, fie că aveți nevoie de servicii de tip voice-over pentru diverse filme, audiobook-uri, meditații audio-video, vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale, aparatură de calitate și o echipă cu experiență dovedită în domeniu.

           

Motto-ul nostru: 

Exigența impusă de noi, naște calitatea cerută de voi!


Ce oferim?


Producție muzicală:

Presupune întreg procesul de producție muzicală - de la idee la înregistrare, mixaj, post-producție și masterizare. Toate acestea pentru o gamă variată de genuri muzicale: R&B, pop, dance, indie, rock, trap, hip-hop, electro, etc.

 

Producție video:

Oferim servicii complete în zona de producție și post-producție video: 

videoclipuri muzicale/videolyric; filme de prezentare; filme de eveniment; reclame TV/online; editare video complexă; compoziție grafică, etc.


Management Artistic:

Serviciile de management oferite de compania noastră implică consiliere și asistență legală și financiară, servicii de PR&digital PR, online development, booking, etc. 

Compania noastră vă poate reprezenta interesele pornind de la casa de discuri, până la concerte și apariții în presă, radio & TV, respectiv în toate etapele începând de la prestația artistică până la promovarea ei sub orice formă s-ar produce. 

Fie că ești la început de drum sau ești deja un artist  consacrat, Apollo Music Production poate asigura toate etapele prin care trece un artist.

 

Consultanță:

Asigurăm consultanţă în tot ceea ce înseamnă managementul drepturilor de autor și drepturilor conexe drepturilor de autor, pornind de la negocierile de contracte și până la înregistrarea, protejarea şi aplicarea acestora în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.


Organizări evenimente:

Soluții complete pentru evenimente: Concept | Planificare | Producție

Concerte | Spectacole | Evenimente Corporate | Petreceri private | Nunți | Botezuri


Furnizăm echipamente pentru orice tip de eveniment. Implementăm concepte, oferim echipamente tehnice (sunet, lumini, ecrane), dar si logistice.

Oferim soluții complete de entertainment. Avem oferta actualizată de artiști, MC, DJ dar realizăm și momente coregrafice de dans (sportiv, latino, modern, dans la bară, etc.).

Te poți baza pe noi pentru tot ceea ce ține de entertainment. 
Misiunea noastră

Echipa noastră este formată din oameni creativi, deschiși la idei noi și cu o experiență de lucru solidă. 


Am dezvoltat în timp colaborări cu profesioniști din domenii diverse, precum: producția audio, televiziunea, producția de film, radioul, jurnalismul, științele juridice și administrative, comunicare, social media sau publicitate, astfel încât putem face față oricărei provocări și putem finaliza cu brio orice proiect. 


Tocmai de aceea, o parte importantă a procesului creativ este de a ne asigura că publicul se conectează cu ceea ce oferim atât la nivel emoțional cât și la nivel intelectual. 


Experiența și pregătirea stau la baza tuturor acțiunilor noastre. Nu acceptăm jumătăți de măsură și nu tolerăm mediocritatea. Vrem, fără excepție, să fim mereu la înălțimea așteptărilor voastre!


PRODUCȚIE AUDIO


Ești artist în devenire sau ești deja consacrat? Știi exact ce ți se potrivește și ai nevoie de un studio pentru a realiza proiectele tale muzicale? În oricare dintre cele două ipostaze te regăsești, în cariera ta muzicală, dezideratul nostru este să îndrumăm atât artiștii consacrați, cât și pe cei la început de drum să își descopere și să-și dezvolte propria personalitate muzicală, punându-le la dispoziție servicii complete de producție muzicală, precum:


- COMPOZIȚIE MUZICALĂ (linii melodice și texte)

- ÎNREGISTRĂRI DE VOCE ȘI/SAU INSTRUMENTE

- ORCHESTRAȚII, REMIXURI

- ÎNREGISTRĂRI COVER

- MIX & MASTER

 

Dețineți o companie și sunteți în căutarea unui studio de înregistrări pentru realizarea de producții audio diverse? APOLLO MUSIC PRODUCTION vă pune la dispoziție o gamă variată de servicii de producție audio la cea mai bună calitate:


- SPOTURI PUBLICITARE, JINGLE-URI RADIO

- SWEPPER-URI PENTRU EMISIUNI

- JINGLE-URI PENTRU RUBRICI

- PROMO-URI PENTRU EMISIUNI RADIO SAU TV

- PROMO-URI EVENIMENTE;

- MESAGERIE VOCALĂ/IVR;

- VOICE-OVER; AUDIOBOOK-URI

- INTRO-URI DJ, CLUBURI, EVENIMENTE, ETC.

PRODUCȚIE AUDIO PERSOANE FIZICE:


Muzica este un fenomen prezent în aproape toate aspectele vieţii oamenilor, unele dintre cele mai importante funcţii ale sale fiind acelea de modificare a dispoziţiei şi de reglare emoţională. Mai presus de munca depusă, de aspectul material, etc., un artist interpret trebuie să transmită publicului emoție, să-l facă să rezoneze cu muzica sa. 

   

Indiferent că este vorba despre o simplă piesă cover sau de producția unui single (compoziție originală), calitatea înregistrării, a mixului&masterului sunt elemente decisive în catalogarea rezultatului final ca fiind bun sau mai puțin bun. Produsul finit trebuie să fie cât mai apropiat de așteptări, atât ale artistului, cât și ale casei de producție.

     

La fel de importante sunt tehnicile de interpretare potrivite. Îți doresti să realizezi o interpretare impecabilă? Casa noastră de producție vă poate pune la dispoziție un vocal coach cu experiență care să fie alături de tine în studio și să te îndrume pe durata înregistrărilor.

 

Vrei să colaborezi cu o echipă de producție muzicală completă, de la compozitori la orchestratori și textieri talentați, care să te ajute să transformi ideile muzicale în piese cu care fanii tăi (sau viitorii fani), să rezoneze de la prima ascultare?

  

Pentru demo-uri, comenzi și/sau alte informații privind prețurile serviciilor de producție audio, ne puteți contacta prin e-mail sau completând formularul de contact de pe site.
PRODUCȚIE AUDIO CORPORATE: 


- Concept, înregistrare și realizare de spoturi audio și campanii publicitare, pentru  radio&TV sau online, cu voci din librăria noastră sau cu vocea trimisă de client; 

- Creație și producție pentru piața publicitară și de radio: reclame, compoziții muzicale originale și adaptări, spot-uri și jingle-uri audio, efecte speciale;

- Voice Over pentru e-learning (tutoriale);

- Înregistrare și producție de ghiduri audio, voci aplicații diverse, etc.

- Dublaje de animatii/filme/documentare sau video-uri de prezentare;

- Audiobook-uri (cărți audio pentru copii/adulți, piese de teatru, poezii, etc.);

- Mesaje audio robot telefon, bancomate, roboți inteligenți, echipamente medicale, etc.

  

Sunteți interesați să demarați un proiect cu noi? 

 

Pentru oferta de preț și/sau pentru mai multe detalii vă rugăm să completați formularul din secțiunea  contact și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.Organizare evenimente

Soluții complete pentru evenimente: 

Concept | Planificare | Producție

Concerte | Spectacole | Evenimente Corporate | Petreceri private | Nunți | Botezuri


Furnizăm echipamente pentru orice tip de eveniment. Implementăm concepte, oferim echipamente tehnice (sunet, lumini, ecrane), dar si logistice.

Oferim soluții complete de entertainment. Avem oferta actualizată de artiști, MC, DJ dar realizăm și momente coregrafice de dans (sportiv, latino, modern, dans la bară, etc.).

Te poți baza pe noi cu tot ceea ce ține de entertainment, dar și tot ceea ce este specific organizării unui eveniment (locații, decoruri, etc.).APOLLO MUSIC PRODUCTION este partenerul potrivit pentru evenimentele pe care intenționezi să le organizezi. Oferta noastră include atât servicii de închiriere echipament, montaj și instalare, precum și servicii de organizare și supervizare eveniment.


Avem experiența necesară pentru:

organizări concerte

muzică petreceri corporate

organizări spectacole

- booking artiști evenimente

- booking artiști concerte

sonorizări/filmări evenimente

sonorizări/filmări concerte


Alegerea de a colabora cu o firmă specializată în organizare de evenimente, îți va oferi garanția că evenimentul tău va fi cu adevărat unic!

Înainte de organizarea unui eveniment trebuie să ai răspunsurile la următoarele întrebări: Ce vrei să prezinți? Care este target-ul? De ce buget dispui? 

Caută să indici clar scopul și planul tematic al evenimentului pe care vrei să-l organizezi. Contactează-ne acum!


Este deja o tradiție ca firmele să organizeze petreceri pentru angajații lor. Deja foarte multe companii din România s-au convins de rezultatele benefice ale acestui gen de activități și decid să invite întreg colectivul sau doar un anumit departament la una sau o serie de petreceri de firmă, cu ocazii speciale (depășirea vânzărilor, extinderea afacerii, lansări produse și/sau servicii noi, inaugurări sedii, aniversări, pensionari).


Fie că este vorba despre petreceri anuale, petreceri de Crăciun pentru copii și adulți, ziua femeii sau lansări de produs, târguri și concerte, avem elementele necesare pentru a pune în aplicare fiecare concept sau idee.

Contactează-ne!

Ai un eveniment și ești în căutarea unui artist? Cauți o firmă de organizare evenimente?

Colaborăm cu mulți furnizori de servicii pentru evenimente. Fie că ești în căutarea unui Dj /band live, a unui fotograf sau o trupă de dans, ai ajuns în locul potrivit!

Avem în portofoliu organizarea unor variate petreceri private, precum:

- zile de naștere

- prezentări de modă

- petreceri mondene

- petreceri karaoke

- petreceri copii

- petrecerea burlacilor

- reuniuni de familie, foști colegi, etc. 


Nu ezitați să ne contactați!Întregul proces de organizare a unei nunți poate fi dificil și obositor, dar alături de noi veți găsi o echipă dinamică și organizată, cu experiență în domeniu care se va ocupa de toate detaliile pentru voi, înlocuind stresul dvs. și lipsa informațiilor cu plăcerea de a savura evenimentul în sine.  

Pentru că știm cât de important este să lași un asemenea eveniment important pe mâna celor mai buni profesioniști, am format o echipă de colaboratori, creatori de servicii și produse din fiecare domeniu, gata să îți arate devotament și implicare pentru ca evenimenul tău să iasă exact așa cum ai visat.

 

Servicii foto-video

DJ, Sonorizare și Lumini profesionale

Program de divertisment 

Artiști, Formații muzică

Dansatori profesioniști

Decorarea locației

Decorarea meselor și a scaunelor

Aranjamente florale

Lumânări pentru biserică

Cadouri personalizate pentru invitați

Invitatii, meniuri, carduri personalizate


Organizarea unei nunți nu trebuie lăsată la voia întâmplării! Începând cu serviciile foto/video, alegerea unui DJ/Formații de nuntă, booking artiști & dansatori, alcătuirea unor invitații de nuntă, continuând cu vestitele decoruri și aranjamente florale, intrând în amplitudinea evenimentelor cu ajutorul unor mărturii, o cutie pentru daruri, dar și alte obiecte specifice acestui eveniment, putem avea grijă ca planurile dumneavoastră să iasă întocmai așa cum v-ați dorit. La final nu rămâne decât să revedeți și să retrăiți momentele nunții dumneavoatră, iar pentru acest lucru vom avea grijă ca amintirile să fie păstrate atent într-un guestbook, care poate propune un design atrăgător potrivit pentru astfel de contexte.

Rezervați acum data pentru organizarea evenimentului dvs.!

Organizarea botezului copilului dvs. nu e chiar atât de dificilă precum pare, dar atunci când nu ai experiența necesară este mai bine să apelezi la specialiști. Ați ajuns pe mâini bune, avem o echipă dedicată care se ocupă de organizarea evenimentului la cel mai înalt nivel astfel încât dvs. și comoara dvs. să fiți în centrul atenției.

 

- Servicii foto-video

DJ, sonorizare

Program de divertisment 

Artiști, formații muzică

Plasme, proiecții

Decorarea locației

Decorarea meselor și a scaunelor

Aranjamente florale

Lumânări pentru biserică

Cadouri personalizate pentru invitați

Invitatii, meniuri, carduri personalizate


Vă stăm la dispoziție cu toată această gamă de servicii și  produse, care să valideze amplitudinea unui asemenea eveniment nespus de important la nivelul oricărei familii de tineri căsătoriți. Începând cu alcătuirea unei liste de invitați, continuând cu clasicul ritual bisericesc, și cu diferite mărturii pentru botez, toate aceastea vă pot sta la dispoziție într-un decor inedit, fiind atent prelucrate de specialistii noștri.

Rezervați acum data pentru organizarea evenimentului dvs.!PRODUCȚIE VIDEONe distingem prin creativitate și profesionalism și vă punem la dispoziție, prin colaboratorii noștri, soluții integrate și o multitudine de servicii de producție și post-producție video, la cele mai înalte standarde:


- PRODUCȚIE VIDEOCLIPURI MUZICALE

- FILME DE PREZENTARE

- SPOTURI ȘI CLIPURI PUBLICITARE

- FILME DOCUMENTARE ȘI DE SCURT METRAJ

- FILMĂRI EVENIMENTE (CONCERTE, EVENIMENTE CORPORATE, NUNȚI, BOTEZURI)

- EDITARE ȘI POST-PROCESARE VIDEO

 

O piesă muzicală de excepție are nevoie de un videoclip pe măsură! Fie că este vorba de filmarea unei sesiuni de înregistrări a unei piese cover, de un videoclip urban (hip-hop) sau de un videoclip complex, vă ajutăm să găsiți locația și personajele potrivite, ne ocupăm de scenariu, filmări și editare, realizăm videoclipul dumneavoastră muzical în timp record și îl facem unic!


În planificarea bugetului pentru realizarea unui videoclip muzical avem două abordări, fie pornind de la evaluarea unor idei de videoclip sugerate de artist, fie oferind câteva pachete orientative, precum:


- FILMARE ÎN STUDIOUL DE ÎNREGISTRĂRI

- LYRIC VIDEOS

- FILMARE ÎNTR-O LOCAȚIE DATĂ SAU ÎN STUDIO

- FILMARE ÎNTR-UNA SAU MAI MULTE LOCAȚII

 

Dacă aveți în plan producții video pentru firma dumneavoastră, contactați-ne și vom stabili împreună care sunt task-urile pentru fiecare proiect în parte, iar de restul ne vom ocupa noi! 

 

Dacă ați filmat deja un eveniment și aveți nevoie de editare sau post-procesare, echipa de profesioniști de la Apollo Music Production îți poate edita materialele video la o calitate superioară.

 

Pentru programări, cotații de preț și alte detalii, nu ezitați să ne contactați!
corporate-party
wedding
baby
Contactează-ne acum!

Solicită ofertă de preț pentru serviciile de care ai nevoie. Poți utiliza formularul de contact sau trimite un e-mail la office@apollomusicproduction.ro.